DrankenMilissen.jpg
verheyen.jpg
Crijnstransport.jpg
brenda3.jpg
whitesun1.jpg
habraken.jpg
Ramakers.jpg
carfidence.jpg
BannerHuysmansGlas.jpg
FortisRekem.jpg
derydd.jpg
Toyotanew.jpg
download-136x96.jpg
vrankenraf.jpg
KapsalonYvesDexters.jpg
LogoSpooren.jpg
megro.jpg
brasseur.jpg
Kluskoning.png
vanderhallen1.jpg
sophia.jpg
facer.jpg
BannerAcon.jpg
quintin.jpg
frituurEtienne.png
HorrixVarandas.jpg
dextersronny2.jpg
kbcRik.jpg
tobe1.jpg
carrera.jpg
eb.jpg
BannerMario.jpg
Peeters.jpg
kip.jpg
niesten.jpg
bert.jpg
Demangerie.jpg
indec.jpg
arliconew2.jpg
BouwwerkenVanderhallen.jpg
unique.jpg
pleintje.jpg
bocken.jpg
klik.jpg
bastings.jpg
marcvangrons.jpg

3B: BOORSEM - GRIMBIE 69 1-1

17. 09. 19
Geschreven: 19 september 2017
Hits: 820

 

Billijk gelijkspel

Het Maaslands burentreffen eindigde op een billijke draw. “Elke ploeg eiste één speelhelft voor zich op. Dan kan je leven met een gelijkspel”, analyseerde trainer Wevers van Grimbie 69 terecht.

Bezoeker Vranken serieus in de tang genomen door Jordy Sponga en Liobardi Tiziano.

De bezoekers schoten furieus uit de startblokken met een deviatie van K. Vranken die een afvallend schot van D. Tommissen verrassend in doel verlengde. Meteen het sein voor de thuisploeg om alle offensieve registers open te trekken. Het leidde tot de snelle gelijkmaker van Radomski die Meyers heerlijk lobde maar het nadien tot tweemaal toe vertikte om met een kopbal de gasten definitief uit te tellen. “De vroege openingstreffer maakte ons wakker. We zetten snel druk op de bal en de ruimte achter de bezoekende defensie werd optimaal benut. Jammer dat ik er niet in slaagde met mijn kopballen want dan was bij de rust misschien alles al beslist. Nu moesten we na de koffie, ook omdat sommigen door hun beste krachten heen zaten, steeds verder terug. Ach, een gelijkspel was misschien ook wel de juiste uitslag.”

Bij die gelijke ruststand bleef het dan ook. Grimbie 69 combineerde nu wel net iets vinniger maar behalve een kopbal van Melvin Vranken op de lat en de wonderbaarlijke ontsnapping van Tom Vranken aan een rode kaart, was er niet veel om zich aan op te warmen. “We hadden gehoopt op een eerste zege maar ik kan leven met dit resultaat”, aldus middenvelder Simmy Langens. “Hopelijk hebben we uit deze betere tweede helft voldoende vertrouwen geput om straks voluit voor die eerste seizoenszege te gaan.”

BOORSEM: Hermans, Bosch, T. Vranken, Hauben, Liobardi, Bosmans (81’ W. Vranken), Creemers (72’ Witters), Mommens, J. Sponga, Radomski (89’ R. Sponga), Geraerts.

GRIMBIE 69: Meyers, Schuermans, Dexters, D. Tommissen, K. Vranken (77’ Stevens), Elsen, Op ’t Eynde, V. Valente, M. Vranken, Langens, A. Valente. 

DOELPUNTEN: 2’ K. Vranken 0-1, 17’ Radomski 1-1. GELE KAARTEN: Meyers, Bosmans, J. Sponga, Schuermans, T. Vranken, A. Valente, W. Vranken. 

SCHEIDSRECHTER: Michiels. TOESCHOUWERS: 150

Naar Top