bastings.jpg
consera.jpg
FortisRekem.jpg
carrera.jpg
download-136x96.jpg
bocken.jpg
tobe1.jpg
Ramakers.jpg
klik.jpg
niesten.jpg
sponga.gif
frituurEtienne.png
brenda2.jpg
Peeters.jpg
carfidence.jpg
habraken.jpg
Demangerie.jpg
DrankenMilissen.jpg
HorrixVarandas.jpg
verheyen.jpg
kip.jpg
marcvangrons.jpg
vanderhallen1.jpg
derydd.jpg
brasseur.jpg
BouwwerkenVanderhallen.jpg
megro.jpg
Toyotanew.jpg
KapsalonYvesDexters.jpg
facer.jpg
dextersronny2.jpg
sophia.jpg
kbcRik.jpg
arliconew2.jpg
eb.jpg
bert.jpg
unique.jpg
vrankenraf.jpg
pleintje.jpg
quintin.jpg
indec.jpg
gervi.gif
whitesun1.jpg
Crijnstransport.jpg

3B: BOORSEM - GRIMBIE 69 1-1

17. 09. 19
Geschreven: 19 september 2017
Hits: 569

 

Billijk gelijkspel

Het Maaslands burentreffen eindigde op een billijke draw. “Elke ploeg eiste één speelhelft voor zich op. Dan kan je leven met een gelijkspel”, analyseerde trainer Wevers van Grimbie 69 terecht.

Bezoeker Vranken serieus in de tang genomen door Jordy Sponga en Liobardi Tiziano.

De bezoekers schoten furieus uit de startblokken met een deviatie van K. Vranken die een afvallend schot van D. Tommissen verrassend in doel verlengde. Meteen het sein voor de thuisploeg om alle offensieve registers open te trekken. Het leidde tot de snelle gelijkmaker van Radomski die Meyers heerlijk lobde maar het nadien tot tweemaal toe vertikte om met een kopbal de gasten definitief uit te tellen. “De vroege openingstreffer maakte ons wakker. We zetten snel druk op de bal en de ruimte achter de bezoekende defensie werd optimaal benut. Jammer dat ik er niet in slaagde met mijn kopballen want dan was bij de rust misschien alles al beslist. Nu moesten we na de koffie, ook omdat sommigen door hun beste krachten heen zaten, steeds verder terug. Ach, een gelijkspel was misschien ook wel de juiste uitslag.”

Bij die gelijke ruststand bleef het dan ook. Grimbie 69 combineerde nu wel net iets vinniger maar behalve een kopbal van Melvin Vranken op de lat en de wonderbaarlijke ontsnapping van Tom Vranken aan een rode kaart, was er niet veel om zich aan op te warmen. “We hadden gehoopt op een eerste zege maar ik kan leven met dit resultaat”, aldus middenvelder Simmy Langens. “Hopelijk hebben we uit deze betere tweede helft voldoende vertrouwen geput om straks voluit voor die eerste seizoenszege te gaan.”

BOORSEM: Hermans, Bosch, T. Vranken, Hauben, Liobardi, Bosmans (81’ W. Vranken), Creemers (72’ Witters), Mommens, J. Sponga, Radomski (89’ R. Sponga), Geraerts.

GRIMBIE 69: Meyers, Schuermans, Dexters, D. Tommissen, K. Vranken (77’ Stevens), Elsen, Op ’t Eynde, V. Valente, M. Vranken, Langens, A. Valente. 

DOELPUNTEN: 2’ K. Vranken 0-1, 17’ Radomski 1-1. GELE KAARTEN: Meyers, Bosmans, J. Sponga, Schuermans, T. Vranken, A. Valente, W. Vranken. 

SCHEIDSRECHTER: Michiels. TOESCHOUWERS: 150