DrankenMilissen.jpg
verheyen.jpg
Crijnstransport.jpg
brenda3.jpg
whitesun1.jpg
habraken.jpg
Ramakers.jpg
carfidence.jpg
BannerHuysmansGlas.jpg
FortisRekem.jpg
derydd.jpg
Toyotanew.jpg
download-136x96.jpg
vrankenraf.jpg
KapsalonYvesDexters.jpg
LogoSpooren.jpg
megro.jpg
brasseur.jpg
Kluskoning.png
vanderhallen1.jpg
sophia.jpg
facer.jpg
BannerAcon.jpg
quintin.jpg
frituurEtienne.png
HorrixVarandas.jpg
dextersronny2.jpg
kbcRik.jpg
tobe1.jpg
carrera.jpg
eb.jpg
BannerMario.jpg
Peeters.jpg
kip.jpg
niesten.jpg
bert.jpg
Demangerie.jpg
indec.jpg
arliconew2.jpg
BouwwerkenVanderhallen.jpg
unique.jpg
pleintje.jpg
bocken.jpg
klik.jpg
bastings.jpg
marcvangrons.jpg

Budingen maatje te klein

17. 08. 01
Geschreven: 01 augustus 2017
Hits: 998

stal sport neemt afscheid van kristof elsenDe goede prestaties in de beker van Limburg vorig seizoen leverde Grimbie een ticket op voor de eerste voorrronde in de Beker van België. Derde provincialer Budingen kwam uit de trommel, met 72 km waarschijnlijk de verste verplaatsing van het seizoen tenzij Grimbie 69 natuurlijk dé verrassing uit de crocy cup wordt en naar het stadion van een westvlaamse eersteklasser mag reizen. De eerste stap werd alvast gezet door Buvingen in eigen huis te verslaan. 

De eerste helft was voor Grimbie dat enkele keren nieuwkomer Elsen in stelling kon brengen. Kristof speelde 11 seizoenen voor Stal Sport en werd daar op handen gedragen . Die waardering kreeg hij niet alleen omdat hij goed was voor minimaal 20 doelpunten per seizien maar vooral voor zijn warme persoonlijkheid. 
Kristof Elen gaf in zijn eerste officiële wedstrijd  al iets terug voor het dik contract dat hij ondertekende in 69 . Die eerste helft maakte hij uit twee kansjes één doelpunt . Budingen kon met een 0-1 achterstand de kleedkamer in.
De tweede helft werd gekenmerkt door een knokkende thuisploeg die eerst een terechte strafschop miste, maar vlak daarna kon gelijkstellen. Dieter Tommissen bedankte voor zijn contractverlenging met een heerlijk doelpunt vlak voor tijd. 
Verdiende winst voor Grimbie 69. In de volgende ronde wacht RRC Mormont uit de provincie Luxemburg. De oranje-zwarten spelen in bevordering en wonnen hun eerste wedstrijd in de crocy-cup met 4-0. 

Naar Top