Crijnstransport.jpg
carfidence.jpg
vanderhallen1.jpg
derydd.jpg
carrera.jpg
Peeters.jpg
brenda2.jpg
klik.jpg
brasseur.jpg
Toyotanew.jpg
consera.jpg
Demangerie.jpg
unique.jpg
FortisRekem.jpg
marcvangrons.jpg
pleintje.jpg
megro.jpg
indec.jpg
whitesun1.jpg
frituurEtienne.png
sponga.gif
bert.jpg
BouwwerkenVanderhallen.jpg
gervi.gif
verheyen.jpg
HorrixVarandas.jpg
kip.jpg
DrankenMilissen.jpg
arliconew2.jpg
niesten.jpg
tobe1.jpg
KapsalonYvesDexters.jpg
facer.jpg
habraken.jpg
Ramakers.jpg
bocken.jpg
eb.jpg
sophia.jpg
bastings.jpg
dextersronny2.jpg
vrankenraf.jpg
kbcRik.jpg
quintin.jpg
download-136x96.jpg

Budingen maatje te klein

17. 08. 01
Geschreven: 01 augustus 2017
Hits: 504

stal sport neemt afscheid van kristof elsenDe goede prestaties in de beker van Limburg vorig seizoen leverde Grimbie een ticket op voor de eerste voorrronde in de Beker van België. Derde provincialer Budingen kwam uit de trommel, met 72 km waarschijnlijk de verste verplaatsing van het seizoen tenzij Grimbie 69 natuurlijk dé verrassing uit de crocy cup wordt en naar het stadion van een westvlaamse eersteklasser mag reizen. De eerste stap werd alvast gezet door Buvingen in eigen huis te verslaan. 

De eerste helft was voor Grimbie dat enkele keren nieuwkomer Elsen in stelling kon brengen. Kristof speelde 11 seizoenen voor Stal Sport en werd daar op handen gedragen . Die waardering kreeg hij niet alleen omdat hij goed was voor minimaal 20 doelpunten per seizien maar vooral voor zijn warme persoonlijkheid. 
Kristof Elen gaf in zijn eerste officiële wedstrijd  al iets terug voor het dik contract dat hij ondertekende in 69 . Die eerste helft maakte hij uit twee kansjes één doelpunt . Budingen kon met een 0-1 achterstand de kleedkamer in.
De tweede helft werd gekenmerkt door een knokkende thuisploeg die eerst een terechte strafschop miste, maar vlak daarna kon gelijkstellen. Dieter Tommissen bedankte voor zijn contractverlenging met een heerlijk doelpunt vlak voor tijd. 
Verdiende winst voor Grimbie 69. In de volgende ronde wacht RRC Mormont uit de provincie Luxemburg. De oranje-zwarten spelen in bevordering en wonnen hun eerste wedstrijd in de crocy-cup met 4-0.