De voorzitter Rik Lamers

"Jang deze is voor jou !"

Rik Laemers pakte in zijn eerste jaar als Voorzitter dus meteen de titel."Zoiets is niet iedereen gegeven " glunderd Rik. "Al moet ik toegeven dat ik weinig in de pap te brokken had bij die beslissing om voorzitter te worden. Ik was al bestuurslid en sponsor, en als men je dan aanwijst als opvolger van een clubmonument als Jang Verheyen dan kan je dat niet weigeren. Jang was decennia lang onze voorzitter. Hij loodste zijn club een paar keer door woelige wateren. Uit dankbaarheid en respect wil ik onze titel aan hem opdragen" aldus de nieuwe Grimbie-voorzitter die ook nog mooie woorden heeft voor zijn bestuur :

"Nu ben ik vooral blij dat we na de moeilijke start met één op twaalf niet wild om ons heen geschopt hebben. De sfeer zat goed en het spel was prima alleen de resultaten vielen door omstandigheden wat tegen. Maar als bestuur hebben we het vertrouwen in de sportieve staf en de spelersgroep nooit verloren. Daarvoor worden wij nu beloond. Ook het dorp Opgrimbie verdient zo een sportief succes."

We blijven de gezellige warme club waar iedereen zich thuis voelt

De voorzitter kijkt ook al verder vooruit: "We weten dat in tweede provinciale het een en ander op ons afkomt maar we zullen onze clubfilosofie niet verloochenen. We blijven de gezellige warme club waar iedereen zich thuis voelt en die een gezond financieel beleid voert." aldus Rik Lamers . "Op sportief vlak zullen we voortborduren op de groep die het dit seizoen zo prachtig deed. Alleen Emmanuel Ampofo zal ons verlaten en dat is jammer. Voor hem hebben we al twee serieuze versterkingen binnengehaald."

on 14 mei 2016
Geschreven: 21 mei 2016
Hits: 1448